subota, 17. lipnja 2017.

LUSH -MASK OF MAGNAMINTY-

Ćao drage moje :)
Znam da me prilično dugo nije bilo, ali razlog je i više nego opravdan. Počeli su ispiti pa mi se trenutno sve vrti oko toga, sad sam napokon 'uhvatila' malo vremena i želim ga posvetiti blogu. :)
Nedavno sam Vam pisala o Lush proizvodu, kruti sampon SEANIK; recenzija TU .
Ovaj put sam tu sa još jednim Lush proizvodom koji mi odgovara i jednako mi se sviđa kao i prethodni.

Riječ je maski za duuuubinsko čišćenje lica, veliki naglasak na ovo 'dubinsko' !
Maska dolazi u crnoj kutiji, sa poklopcem na zavrtanje; jednostavno i jako praktično. Također, uz 5 sakupljenih posudica Lush poklanja masku za lice, tako da nemojte bacati ambalažu.

Preko cijele ambalaže su ispisane informacije o samom prozivodu, kao npr. dobijemo 125gr proizvoda /cijena: 12,00 KM/ također, za isti proizvod ima i veće pakovanje od 315gr /cijena: 19,00 KM/ . 
Također, istaknut je datum proizvodnje proizvoda, kao i ime onoga ko je pakirao isti. 


Upute iz Lush-a za korištenje:
Kako koristiti?
„Velikodušno nanesite, pustite da se osuši 5 minuta i potom isprite trljajući kružnim pokretima. Možete je koristiti za čišćenje kože lica i leđa kada vam zatreba dobra čistka! Unutra je dosatatna količina dupokopročišćavajućih sastojaka za tretiranje lica, dekoltea i leđa. Upotrijebili smo kombinaciju kaolina i benzojevca kako bi iz pora izvukli sve nečistoće, potom smo dodali mljeveni azuki grah za piling i antiseptički med jer divno djeluje na osjetljivu kožu. Krenite od lica, spustite se niz vrat, pa sve do leđa! „
Najlakši način za stavljanje maske mi je uz korištenje Avon kista za tečni puder; taj kist i ovaj proizvod se odlično slažu jer 99% proizvoda ostane na licu, a minimalno se zadrži na kisu.
Proizvod nanosim u bogatijoj količini kako i sami proizviđaći preporučuju.
Boja maske je kao što možete da vidite zelene boje, dok prilikom sušenje prelazi u neku svjetliju boju.
Tekstura proizvoda je nešto gušća ali meni to nije predstavljalo nikakav problem prikom nanošenja, čak naprotiv, jako brzo sam ju nanosila na sva potrebna mjesta.
Nikada nisam imala neke određene minute koliko dugo sam ju držala na licu, nego sam jednostavno čekala da se potpuno osuši.
Miris mentola mi je u nekim trenucima prijao, a u nekima i ne, ali ono što mi se svakako uvijek svidjelo jeste osjećaj hlađenja na licu zbog tog' istog mentola.
Kada tek nanesem masku osjetim blago peckanje koje traje otprilike jednu minutu, dok kasnije zaista ne osjetim niti peckanje, niti neke druge iritacije.
Mogu reći da ovaj proizv ima dvostuku ulogu; osim što je ovo maska koja jaako dobro čisti lice, prilikom skidanja proizvoda uvijek 'odradim' i piling za koji je zadužen mljeveni azuki grah, koji je u isto vrijeme i jak, ali i dovoljno blag prema licu.
Masku nekada koristim rjeđe, nekada češće, u zavisnosti od potrebe. Sama po sebi, maska nije agresivna pa je samim tim možete koristiti i češće bez straha da će Vam izazvati nered po licu.

Ono što je neprocjenjivo jeste onaj osjećaj na licu nakon skidanja maske; očišćena blistava koža! Bez zatezanja, crvenila i drugih popratnih manifestacija.
Maska ne isušuje koži nego je dovoljno nahrani da čak ne morate koristiti nikakve kreme poslije nje.

Također, pozitivna stvar koja je svakako vrijedna spominjanja jeste to da se proizvod ne testira na životinjama, i svi sastojci u samom proizvodu se nabavljaju od dobavljača koji također ne vrše testiranje na životinjama.
Više Lus proizvoda pronađite OVDJE

Volite li Vi prirodnu kozmetiku, i jeste li probale neke od ovih proizvoda?

Do sljedećeg čitanja;
Poljubac za sve, L :*

Nema komentara:

Objavi komentar