nedjelja, 8. svibnja 2016.

MAKEUP REVOLUTION BRONZER - Bronzer kiss


Ćao drage moje, kako ste mi Vi?
I ja sam se taman nakanila da napišem post i onda sam shvatila da imam spremne slike jedino za ovaj bronzer pa s obzirom da sam svakako planirala da pišem post o njemu odlučila sam da to bude večeras, ionako sam ga već odavno ubacila u upotrebu.


Već ranije sam rekla da me rasvjeta u Cosmetic marketu 'zeznula' pa sam mislila da je ovaj bronzer svjetliji, ali čim sam izašla vani shvatila sam da je on dosta taaman.
Okej, već sam ga kupila pa kontam snaći ću se nekako.
Na prvu sam se nadala neočekivanom, a to je da mu je pigmentacija slaba pa da ću moći da ga koristim, ali čim sam ga protrljala shvatila sam da ima strašno dobru pigmentaciju. Oh God. Da je neka paleta u pitanju toj bih se informaciji obradovala.
Ali eto, već ranije sam prestrala da stvaram mišljenje 'na prvu' tako da sam čekala da dođem kući i probam proizvod.

Bronzer dolazi u neobičnom pakovanju od srednje debele plastike. U pitanju nije strandardno otvaranje s poklopcem nego je dio u kojem dođe bronzer pokretan i njega izvlačimo s desne strane prema vani. Na gornjem pokretnom dijelu dolazi sam bronzer dok je na zadnjoj strani umetnuta spužvica koju ja nisam nikad koristila, pa tako ni u ovom slučaju. I sa skroz zadnje strane nam dolazi ogledalo preko kojeg je nalijepljena naljepnica sa nekim osnovnim informacijama kao što su to da dobijemo 7,5 gr proizvoda i 12 mjeseci za korištenje ali 100% može i duže trajati.
Moj bronzer je u nijansi BRONZER KISS.

Sad ste se i na slikama uvjerili koliko je ovo zapravo taman bronzer i s obzirom da sam ja prilično svijetle puti mislila sam da mi nikako neće odgovarati, ali.. 


Prije prvog korištenja sam nanijela malo proizvoda na prste, protrljala preko ruke i onda prstima izblendala čisto da vidim da li to ima ikakvog učinka.
Iako je bronzer baš pigmentovan on se jako lahko blenda i samim tim korištenje je prošlo bez problema.
Prilikom nanošenja sam koristila četkicu za bronzer i bukvalno sam samo prislonula četkicu na bronzer i ona je odmah zahvatila prilično dosta proizvoda, malo sam protresla četkicu i odmah prešla na aplikaciju na lice. Već prilikom prvog korištenja sam vidjela da lice dobije baš svjež izgled i jednu lijepu dozu preplanulosti koja licu daje još ljepši izgled. (slobodno nanesite bronzer ili perle na krajeve čela, tik uz tjeme i vjerovali ili ne to će dosta uticati na kompletan makeup)
Bronzer ima jako mekanu teksturu i prilično lijepo se slaže sa četkicama, mada mi se prilikom svakog korištenja trusio, obično nemam problema s tim ali nekada zna i da nervira.

Sve u svemu, kad saberem sve utiske mislim da je za cijenu od nekih 2,5-3 eura ovo odličan proizvod i velika je šteta što nam ovi proizvodi nisu pristupačni i u BiH.
Ali, u slučaju da želite neki od proizvoda možete ih potražiti na fb stranici MAKEUP REVOLUTION BIH po jako pristupačnim cijenama.

Jeste li Vi probale neke od MUR proizvoda?
Ja ću uskoro opet proširiti svoju kolekciju.

Do sljedećeg čitanja,
Poljubac za sve, L :*


2 komentara:

  1. Ja na šta padam, to su bronzeri...:-) A šteta što ih nema kod nas fkt, mada se nadam da će ih neko uvesti...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima dosta kvalitetnih proizvoda od ovog brenda i baš je šteta što ih nema u BIH. :/ ovaj bronzer je idelan za ovaj period :)

      Izbriši