četvrtak, 21. travnja 2016.

NEW IN / NOVITETI #3


Ćao drage moje, kako ste mi Vi?
Uvijek čekam da se skupi par proizvoda pa da onda pišem post o novitetima pa je tako i u ovom slučaju. 
U postu će se naći proizvodi i preparativnog i dekorativnog karaktera, većinu njih sam kupila a neke sam i dobila na recenziranje, tačnije u ovom postu je samo jedan od tih proizvoda.
O nekima sam već pisala recenziju. a o ovim drugim ću tek pisati, ali eto da Vam ih predstavim kroz par rečenica.

Pa krenimo od Ziaja proizvoda; u pitanju su šampon i regenerator za kosu.
Šampon je od smokve mada ne miriše na smokvu, ali hajde.. namijenjen je za normalnu kosu.
Pakovanje je moglo biti i ljepše, nekako mi je baš klasično, 500ml dođe i ja prilikom pranja kose 2x nanosim šampon, u ovom slučaju tek drugi put će Vam više pjeniti.
Platila sam ga oko 2eura u Podgorici, a kakve su kod nas cijene stvarno ne znam.
Regenerator je od masline i namijenjen je oštećenoj kosi, za njenu regeneraciju. Ima lijep miris, i nešto ljepše pakovanje nego šampon. Unutar bočice dobijemo 200ml. I njega sam platila oko 2e. Vjerovatno ću pisati detaljniju recenziju dok prođe određeni period korištenja.


Sljedeća stvar je dobro poznato kokosovo ulje.
Dugo sam ga tražila i čim sam vidjela da je došao u DM otišla sam da kupim. Redovno koristim i jedva čekam da formiram mišljenje pa da pišem post. Jako lijepo miriše i jednostavno je za korištenje. Pakovanje od 220ml sam platila 6,5 KM što je itekako povoljno, trk u DM i kupite svoj primjerak, ja sam puna nade za njegovo djelovanje.

Proizvod u kojeg također polažem velike nade je sprej za samopotamnjivanje iz Avona.
Pakovanje sa špricom je jako jednostavno za korištenje i već sam počela sa testiranjem.
Još jedna stvar koju volim kod Avona su njigove ambalaže što nas dosta puta može privuči prilikom kupovine samog proiozvoda. Dobijemo 150ml providne tekućine koja se vrlo brzo suši tako da se odmah nakon špricanja možete obući. Miris je malo jači za moj ukus ali ne zadržava se dugo na koži tako da nemam velikih problema s tim.
 

Imam još dva noviteta iz Avona od kojih je jedan i toaletna vodica.
U pitanju je Ultra Sexy Pink parfem u pakovanju toaletne vode. Miris me osvojio odmah na prvu i mislim da su ove toaletne vodice super za svaki dan. Ja je redovno imam u torbici, svakako da nisam očekivala da na meni traje čitav dan ali zato je uvijek imam pri ruci i iznova se našpricam.
Mislim ambalaža... samo pogledajte kako je to slatkoo :)

Druga stvar je ujedno i jedina stva u ovom postu koju nisam kupila nego sam je dobila od Avona.
Riječ je od prajmeru i fiksatoru u jednom. Vaš je izbor da li čete koristiti kao pramer prije nanošenja šminke ili kao fiksator nakon nanošenja šminke.. ja se ipak radije odlučim da mi bude u ulozi fiksatora. :) Pakovanje je kao što vidite sa špricom na vrhu i dobijemo 125ml proizvoda.

U prethodnom periodu sam imala priliku dva puta ići u Podgoricu i neke od Vas možda već pretpostavljate kod kojeg izloga sa kozmetikom sam se najviše zadržala? Pa naravno, riječ je o Makeup Revolution brendu koji nažalost nema u BiH pa sam samim tim htjela sebe da počastim s par njihovih proizvoda.
Prvo što sam kupila su palete naravno o kojim sam već ranije pisala recenzije ali zbog njhiovog kvaliteta su zaslužile ponovo da budu spomenute.
 
Iz čiste radoznalosti sam kupila i jedan puder iako o njemu nisam ništa prethodno pročitala.
Riječ je o MUR ultra face base foundation koja se ujedno može voditi i kao BB krema. Čim prije ću pisati opširnije mišljenje o ovom proizvodu, jedino što ću Vam reći je to da ću ovu kupovinu obavezno poniviti sljedeći put kad odem u Podgoricu. Inače rijetko kad kupujem proizvod a da ne znam ništa o njemu, ovaj sam malo riskirala i zahvalna sam samoj sebi. :)

I posljednja stvar je MUR bronzer koji je isto kao i puder kupljenn čisto iz radoznalosti. Malo me je svjetlost zeznula pa čim sam izašla na dnevno svjetlo vidjela sam koliko je ovaj bronzer taman. Strašno je pigmentovan ali dobra stvar je što se uz blago otresanje četkice mogu postići super rezultati tako da uspijem bez problema da ga nanesem bez obzira što je taman. Naravno i za njega ide detaljnija recenzija.

I to bi bilo to zasad drage moje :) Imam još novih proizvoda ali mislim da bi post bio predug ako sve 'strpam' u jedan.
Jeste li vi sebe počastile nečim u posljednje vrijeme?
Kako Vam se čine moji noviteti?
Pišite Vaša mišljenja u komentare i svakako pišite ako ste probale neki super proizvod. :)

Do sljedečer čitanja,
poljubac za sve, L :*

3 komentara: