nedjelja, 19. ožujka 2017.

Shades of grey /ZAFUL/


Ćao drage moje!
Uživate li i vi, koliko i ja, u ovim sunčanim danima? Mene zaista sunce pokreće i sve mi je draže, svemu se više radujem čim ugledam sunce. Ovih dana je bilo jako lijepo vrijeme i samim tim odmah sam iskoristila priliku da uslikam sve te lijepe komade odjeće koji su mi stigli u posljednje vrijeme. Današnji post je vezan za online sajt ZAFUL koji sam Vam već ranije spominjala i ovoga puta sa tog' sajta mi je stigao predivan set: suknja i top koje ću Vam danas predstaviti. 

Kada sam pravila narudžbu za Zaful, na moju veliku žalost, ovaj set nije bio dostupan u S veličini ali, obzirom da mi se jako svidio ipak sam rizikovala i naručila ga u M veličini iako ja rijetko, baš rijetko kad nosim nešto u ovoj veličini. Iskreno sam se nadala da će mi moći i bilo mi je jako žao kada sam doživjela razočarenje zvano 'fulana veličina' jer su mi zaista oba dijela jako velika.
Na slikama sam pokušala nekako to da prikrijem ali u stvarnosti to jako smiješno izgleda na meni. 
Top je neke solidne kvalitete, nije proziran ali nije ni najbolje što može biti. Ali, suknja je jaako kvalitetna, materijal koji je u pitanje jeste poliester, suknja se ne gužva skoro nikako što joj je svakako još jedna od prednosti. Uz dobro usklađen nakit, ovaj set možete iskoristiti čak i u jako svečanim prilikama jer je zaista jako lijep. Jednostavno, a opet efektno, ko to može da ne voli?
Sve ostale informacije o ovom setu možete pronaći OVDJE


Komad nakita koji se ooodlično uklopio u cijeli ovaj outfit jeste svakako i ova ogrlica. Ogrica je ručni rad koji sam ja dobila od divne Ilhane. Pogodila je tačno onako kako ja volim, iskreno nisam neki tip koji bi nosio 3kg nakita oko vrata i svakako nemam ništa protiv onih koji to vole, ali ja sam više za nešto jednostavnije. Ova ogrlica je baš takva, ništa 'nakičeno' ali opet dolazi do izražaja. Jako lijepo se kombinuje uz još dosta drugih komada osim ovog seta. Sada je sezona matura pa svakako mogu da Vam preporučim ovu djevojku jer vjerujem da može napraviti baš onako kako ste Vi zamislile. I znate šta još? Jako je povoljna, pa samim tim, u moru maturskih troškova ovaj sigurno neće biti veliki a možete imati unikatni komad nakita. Vrlo lahko sam se dogovorila sa njom oko svega, jako prijatna i pristupačna osoba.
Na njenom fb profilu možete, osim nakita, pronaći još dosta interesantnih stvari i sve to klikom OVDJE .

Nadam se da Vam ne smeta kada stavim malo više slika, ali jako sam neodlučna kada trebam izabrati koje slike da postavim jer mi se uvijek sviđa više njih.
Kako se Vama sviđaju ovaj set i ogrlica?
U skorije vrijeme očekujte još par outfit recenzija, definitivno najdražih komada koje sam dosad naručila. (Znam već sam to govorila, ali ovaj put sam još više oduševljena.)

Do sljedećeg čitanja;
Poljubac za sve, L :*

3 komentara: